vesti

Sjajan provod u klubu Hill.

U četvrtak 19. decembra, u klubu Hill, nastupiće fenomenalna Darija Stanojević i fantastični Milenium Bend. Ovaj popularni prestonički klub tokom čitave sezone svojim gostima nudi uživanje uz najveće domaće, ali i zvezde iz regiona. Posećenost kluba je neverovatna, a atmosfera poput one na velikim svetskim žurkama.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Gosti kluba Hill imaće priliku da čuju Dariju kako pored svojih numera, izvodi i mnogobrojne stare i nove hitove svojih kolega. Ono što je sigurno, fenomenalni provod neće izostati jer Darija itekako ume da napravi atmosferu i priredi vam sjajan provod u klubu Hill. Zato će njen nastup biti ponovljen i u subotu 21. decembra, kada će nastupiti sa Aleksom Radenkovićem i naravno, Milenium Bendom. Uostalom, i sam klub Hill predstavlja garanciju dobrog provoda. Gledajući našu galeriju fotografija možete se uveriti u to.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Ukoliko propustite večerašnji provod sa Darijom , dođite sutradan, upetak, kada će nastupiti Aleksandra Marjanović i Fantastic Bend. Dobra žurka je zagarantovana! Enterijer kluba Hill je svakako jedan od najlepših među klubovima u Beogradu, gde loše mesto ne postoji, već ste uvek u centru dešavanja, što će dodatno doprineti vašem uživanju.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Rezervacije za večeras, ali i za sva ostala dešavanja u popularnom klubu Hill, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com