Beograd, Konoba Akustik, Najave, Najbolje kafane, vesti

Konoba Akustik je kafana koja vam pruža celonedeljni muzički program tako da je na vama samo da odaberete dan za provod. Koje god to veče bilo, očekuje vas sjajna atmosfera i spektakl koji će nadmašiti sva vaša očekivanja.

konoba

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Večeras će za odličan provod biti zaduženi akustični tamburaši Trio 357 Bend, dok vas u utorak očekuju Aca i Violina. Za spektakularno veče u sredu pobrinuće se Naš Način Bend koji će vas zabaviti i u petak i subotu, dok će vas u četvrtak zabavljati Akustik Bend. Rezervišite vaše mesto na vreme i spremite se za sjajan provod ove nedelje u Konobi Akustik!

konoba1

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

konoba3

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com