Magazin

Za sve one koji veruju u horoskop, evo lepih vesti. Naročito za one koji su rođeni u znaku škorpije. Zvezde kažu da žene i  muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku večeras treba da daju sebi oduška i da se opuste zato što ih očekuje  susret sa veoma interesantnom osobom.

kaja devojkeDrage škorpije, ako dobijete poziv za izlazak nemojte ga odbijati, već put pod noge.Večerašnji noćni provod može vam doneti čak i sudbonosne promene.

vanja i nemanja devojke pun stoInače, žene škorpije su kraljice drame. Veoma su ljubomorne i to je jedna od njihovih glavnih mana, zato se nemojte usuditi da u  prisustvu pripadnika ovog horoskopskog znaka  flertujete. Ako to radite, možete očekivati scenu na sred kluba, njima to ne predstavlja nikakav  problem.

devojke

Škorpija je znak mistike i ekstrema. Kada se najmanje nadate one mogu biti te koje će u klubu podići atmosferu, ali isto tako se za sitnicu mogu naljutiti i otići kući bez reči. One važe za osobe koje nisu previše društvene, ali kada se jednom dopadnete nekom u znaku škorpije, vrlo je moguće da ćete dugo ostati u  njihovom srcu, iako su one u stanju da to dugo kriju i negiraju.

beogradnocu.com