Fensi Kafana, vesti

Slavica Ćukteraš se provodi u Fensi Kafani.

Za sve beogradske boeme kafana Fensi Kafana na Ušću pravi je izbor. Koji god dan u nedelji da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati. Svakodnevni muzički repertoar je vrhunski, a atmosfera zaista neponovljiva.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Tako je prošlo i sinoćno veče, u sjajnoj atmosferi koju je u Fensi Kafani upotpunila neverovatna Vesna Zmijanac. Muziku ove, svima dobro poznate pevačice, pored gostiju Fensi Kafane vole da slušaju i poznati pevači, Vesnine kolege. Jedna od takvih koleginica je upravo Slavica Ćukteraš koju su uočili fotografi beogradnocu.com. Slavica se nesumnjivo odlično profela u kafani uživajući u odličnoj muzici i fenomenalnoj žurci.

Podsetimo, poznata Šapčanka je popularnost stekla u Zvezdama Granda u prvoj sezoni 2004. godine kada je uspela da se plasira u finale tog takmičenja. Godinu dana nakon toga 2005. godine je izdala svoj prvi CD za Grand Produkciju pod nazivom “Nema pravila”. Naredne godine izdaje drugi album “Ćiribu ćiriba” i 2008. poslednji ”Exclusiva”. Takođe se bavi i pisanjem tekstova.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Da je atmosfera u Fensi Kafani sinoć dostigla vrhunac, potvrđuju i fotografije našeg portala, koje vam dokazuju kakav je merak u Fensi Kafani i zašto baš ovde dolaze poznate ličnosti i mnogi drugi da se dobro i pošteno provedu.

Nemojte razmišljati više, već rezervišite svoje mesto. Večeras će vam pevati Katarina Živković u pratnji Fensi Benda, dok će sutradan na repertoaru biti Nenad Cvijetić i Sanela. Nedelja  je rezervisana za Andreanu Cekić i Kosmajca. Ne propustite.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija. Uverite se kako izgleda provod u Fensi Kafani. U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com