Fensi Kafana, vesti

Slavica Ćukteraš se provodi u Fensi Kafani.

Za sve beogradske boeme kafana Fensi Kafana na Ušću pravi je izbor. Koji god dan u nedelji da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati. Svakodnevni muzički repertoar je vrhunski, a atmosfera zaista neponovljiva.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Tako je prošlo i sinoćno veče, u sjajnoj atmosferi koju je u Fensi Kafani upotpunila neverovatna Vesna Zmijanac. Muziku ove, svima dobro poznate pevačice, pored gostiju Fensi Kafane vole da slušaju i poznati pevači, Vesnine kolege. Jedna od takvih koleginica je upravo Slavica Ćukteraš koju su uočili fotografi beogradnocu.com. Slavica se nesumnjivo odlično profela u kafani uživajući u odličnoj muzici i fenomenalnoj žurci.

Podsetimo, poznata Šapčanka je popularnost stekla u Zvezdama Granda u prvoj sezoni 2004. godine kada je uspela da se plasira u finale tog takmičenja. Godinu dana nakon toga 2005. godine je izdala svoj prvi CD za Grand Produkciju pod nazivom “Nema pravila”. Naredne godine izdaje drugi album “Ćiribu ćiriba” i 2008. poslednji ”Exclusiva”. Takođe se bavi i pisanjem tekstova.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Da je atmosfera u Fensi Kafani sinoć dostigla vrhunac, potvrđuju i fotografije našeg portala, koje vam dokazuju kakav je merak u Fensi Kafani i zašto baš ovde dolaze poznate ličnosti i mnogi drugi da se dobro i pošteno provedu.

Nemojte razmišljati više, već rezervišite svoje mesto. Večeras će vam pevati Katarina Živković u pratnji Fensi Benda, dok će sutradan na repertoaru biti Nenad Cvijetić i Sanela. Nedelja  je rezervisana za Andreanu Cekić i Kosmajca. Ne propustite.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija. Uverite se kako izgleda provod u Fensi Kafani. U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com

Komentari - Slavica Ćukteraš se provodi u Fensi Kafani