Beograd, Najave, Sloboda, Splavovi, vesti

Popularni prestonički party serijal Easy Tiger je ovog petka na splavu Sloboda. Ovoga puta, pored hosta i rezidenta serijala, Marka Nastića, koji je najprofilisaniji DJ i producent sa ovih prostora, nastupiće trenutno najveća zvezda UK scene - Enzo SiragusaEnzo je na čelu londonske FUSE organizacije, koja uz party brand takođe drži i label na kom okuplja izvođače kao što su Archie Hamilton, Seb Zito, Rich NxT, Ben Rau, Rossko, Dan Farserelli kao i mnogi drugi. Nastupao je u poznatim svetskim klubovima, kao i na brojnim popularnim festivalima širom sveta, i na taj način uspeo da se probije u top 100 RA DJ-eva, prvi put 2015. godine. Nakon toga, 2016. godine, uz veliki uspeh FUSE eventova u klubu Space Ibiza, kruniše svoju DJ karijeru snimajući BBC Essential Mix za emisiju Pete Tonga. Produkcijski orijentisan prema moćnom, londonskom house pravcu, izdavao je za sopstvenu etiketu, a poslednje izdanje u saradnji sa Archie Hamiltonom je izašlo na Archiejevom Moscow Recordsu. Cena karte za ovaj neponovljivi event iznosi 600 rsd u pretprodaji, a napominjemo da vas na splavu Sloboda danas od 17h očekuje sjajna žurka - Duboka Sloboda by Depth perception koju takođe ne smete propustiti! Vidimo se!

Ne propustite naredno dešavanje, već dozvolite sebi da se provedete fantastično! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovija dešavanja vezana za noćni život prestonice!

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com