Magazin

Pisali smo već o tome kako da priđete devojci koja sa sobom vodi armiju drugarica. Ali verovali ili ne, singl devojku ćete pre sresti u muškom društvu, pokazala su najnovija istraživanja.

ona moja-1

Muškarci obično odustanu od ideje da priđu devojci koja sedi za stolom sa nekoliko muškaraca. Greška! Uglavnom su takve devojke same, i među njima se kriju primerci onih kojima bi se vredelo udvarati...Evo zašto...

tre'a

One su obično sjajni prijatelji, ortaci. Žena koja je obožavana u muškom društvu verovatno će lakše stupiti u priču sa nepoznatim muškarcem, nego ona koja sa drugaricom trči u toalet tokom provoda.

ona moja-3

Kako biste bili sigurni da je lepotica među muškarcima singl obratite pažnju na sledeće. Najpre osmotrite da li je sa nekim od momaka za stolom prisnija nego sa ostalima. Ako se prema svima ponaša slično, to može biti znak da su joj svi zapravo kompanjoni za izlaske i zato krenite u napad.

muski

Obratite se onom koji sedi odmah do nje. Zatražite upaljač ili nešto slično. Kada uspostavite dobar odnos sa njenim prijateljima, već vam je na pola otvoren put ka osobi koja vam se dopala. Pošaljite piće ali ne samo njoj, već ćitavoj ekipi. Žene znaju da cene ako ste pažljivi prema njenim prijateljima. I zašto da ne, obratite se nekom od ortaka i recite da vam je njegova drugarica zapala za oko. Muškarci često mogu da budu bolja spona od žena i da uz mnogo manje komplikacija završe upoznavanje. Pokušajte...

beogradnocu.com