Složna Braća, vesti

Složno u 2014. uz Složnu Braću.

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete provesti doček , a ljubitelj ste dobrog kafanskog provoda, beogradnocu.com je tu. Naime, kafana Složna Braća, koja tokom čitave sezone nudi fantastičan provod, nudi vam sjajan doček po veoma pristupačnoj ceni.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Uz dobru energiju, raspoložene goste i uslugu na svetskom nivou, dočekajte Novu godinu u prijatnom ambijentu kafane Složna Braća po ceni od samo 35 € za muškarce, i 30 € za devojke. U cenu karte je uračunata neograničena konzumacija svih domaćih pića, dok se strana pića naplaćuju po standardnim cenama. Standardne cene će, kao i uvek u Složnoj Braći, biti prilagođene svačijem džepu.

Za vaš najluđi provod u novogodišnjoj noći pobrinuće se talentovani pevač Nikola Vasović, sa izuzetnim vokalnim sposobnostima i fantastičnim osećajem za strukturu gostiju. Nikola će vas zabavljati tokom čitave večeri i nesumnjivo učiniti da se provedete maksimalno dobro. Očekujte najlepše kafanske numere i hitove narodne muzike.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Ukoliko ste mislili da je to sve, prevarili ste se! Naime, kafana Složna Braća ima još jedno iznenađenje za vas. U pitanju je nagradna igra koja funkcioniše po principu izvlačenja isečaka sa karti posle ponoći. Naravno, očekuju vas vredne nagrade. Prva nagrada je šampanjac Moet, druga nagrada je šampanjac Prosecco, dok je treća nagrada je tanjir Zlatiborac pršute.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u kafani Složna Braća i pružite sebi jedinstveni provod. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com