Kolumne

Pripadnici jačeg pola često su nevešti u udvaranju. Dešava se da prilaze devojkama samo kada su dobro raspoloženi, tj. kada popiju koju čašicu više pa se opuste. Tada umeju da izgovore svašta. Prema nedavno urađenoj anketi devojke su izdvojile najgore načine na koje ih je neko "startovao". Na naslovnoj fotografiji videli smo kako to rade šmekeri. Ali ove rečenice treba da izbegavate u koliko zaista želite da osvojite neku devojku.

15288567_935607686576526_4047501807041881259_o

  1. Izgledaš kao milion dolara u kešu. Svaka iole normalna devojka neće pasti na ovu rečenicu. U najmanju ruku ovaj "kompliment" trebalo bi da je uvredi, pa čak i ako zaista prelepo izgleda.
  2. Inače sam niži ali sam stao na novčanik. Složićete se da ste mnogo puta čuli ovu rečenicu, iskreno se nadamo da niste "pali" na ovakav vid udvaranja.Slika dana 18.02.

3. Imaš mnogo bolji zadnji trap od ostalih devojaka u klubu! Zadnji trap???? Ne treba dalje komentarisati.

4. Imaš li da mi razmeniš 100 evra? Ovako se udvaraju oni koji misle da se novcem može kupiti sve. Ako ste kojim slučajem u mogućnosti, razmenite mu 100 evra, a onda ga pozdravite i bežite glavom bez obzira.

5. Imam dva pitanja? Kad ćemo na piće i zašto ne? Ova otrcana fraza čini se da je izgovorena milion puta.

Dakle, momci, izbegavajte rečenice od kojih će mnoge devojke pobeći od vas. A vi drage dame, pokušajte da ne padnete na priču koja više liči na crtani film nego na bajku.

beogradnocu.com