Novi Bitefartcafe, vesti

Smehom uđite u Novu 2014. u klubu Bitef.

Najbolji način da započnete 2014. godinu je smeh.  Dođite da se fenomenalno zabavite i od srca nasmejete u popularnom klubu Bitef Art Cafe uz Stand up komičara Nenada Danilovića. Nenad Danilović aka Nesha Bridges, nastupiće u petak 3. januara u klubu Bitef Art Cafe. On se Stand up komedijom bavi, kako sam to naglašava, od kad se rodio.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Sve što mu se u međuvremenu dešavalo, od podstanarskih problema kod gazde Kineza, do facijalne paralize zbog stalnog osmehivanja u uniformi radnika McDonalds-a, kao i mnoge druge avanture, čućete kad ih bude podelio sa vama.  Nesha Bridges je autor i izvođač moderne šansone “Kamičak i bjela roljetna”. Njegov nastup se velikim delom zasniva na realnim pričama i likovima iz „kraja“ i sjajnim imitacijama istih.

U svakom slučaju, garantujemo vam da ćete se nasmejati, ostati zabezeknuti i pomislićete da je to što radi genijalno ili možda da ste videli najveću glupost u životu! Dođite da se smejemo i uživamo u Nenadovim humorističkim anegdotama, samo u Bitef Art Cafeu. Nakon dobrom smeha, sledi i dobra muzika, pa će nakon Neshe Bridges-a nastupiti fenomenalni bend Makao. Nova Godina u Bitefu tek počinje!

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

U subotu 4. januara spremite glasne žice i nožice za fantastični Nirvana Tribute Band i Perpetuum Mobile. Perpetuum Mobile je već gotovo sedam godina rezident kluba Bitef Art Cafe i može se reći da su se odomaćili. A kao svaki domaćini, neće pustiti svoje goste da odu bez da su se fenomenalno proveli. Perpetuumi imaju dve frontwoman-dva snažna vokala i zabavljača, Mariju i Danku, dame koje dominiraju na bini. Svaka je posebna na svoj način, a opet čine skladan duo.

Najpopularnija muzička decenija – 80te, čini okosnicu njihovog repertoara koji se zasniva na pop muzici i popularnom roku. Međutim vozaće vas od hitova osamdesetih, preko dobro poznatih pesama bendova Depeche Mode, Coldplay, U2, artista kao što su Lady Gaga, David Guetta pa sve do novih hitova poput Locked out of Heaven, Treasure, Wake me up, Waiting all night! Za ljubitelje pop- rock zvuka, Perpetuumi su pun pogodak! Zato pravac u Bitef Art Cafe!

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Rezervišite svoje mesto u Bitef Art Cafe-u. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online . Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Bitef Art Cafe.

 

beogradnocu.com