vesti

Smelo i balkanski.

Za sve prave boeme i sve one kojima kafane nikad nije dosta, pravi izbor za kraj januara, i početak februara je upravo kafana Balkanika. Pored izuzetno pristupačnih cena, očekuje vas zaista spektakularna atmosfera, uz najbolji muzički program u gradu i dosta dobrog raspoloženja.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Svima je jasno gde će se provoditi najlepše devojke u gradu! Kafana Balkanika nepogrešiv je izbor. Petak 31. januar rezervisan je za ludi prestonički provod uz Tabu Band i Mariju Galić Solaju, udobnu obuću i plesni podijum. Ne propustite energične ritmove zaista sjajnog repertoara koji će vas sve vreme držati na nogama.

Samo dan nakon fenomenalnog provoda koji možete iskusiti uz Tabu Band Mariju Galić Solaju, u subotu 1. februara očekuju vas Zejna i Nikola Popović. Pravi spektakl neće izostati, kao ni mnogo plesa, dobrog raspoloženja i nasmejanih lica, eksplozije pozitivne energije, i naravno iznenađenja!

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Naime, do ponoći kafana Balkanika vas daruje! Ukoliko budete naručili flašu Smirnoff-a zbog promocije ćete dobiti još jednu gratis. Isti slučaj je i sa rakijom. Dakle na svaki litar, dobijate još jedan litar gratis. Ovo je idealan način da provedete svoj izlazak i da uštedite nešto novca, a opet se provedete nikad bolje!

Koji god dan da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati. Uostalom, možete se uveriti i sami da je u ovoj kafani provod uvek neponovljiv. Galerija fotografija portala beogradnocu.com krije najbolje dokaze provoda u kafani Balkanika. Naši fotografi se uvek rado provode u ovoj kafani, pa tako i beleže najinteresantnije momente vrhunskog prestoničkog provoda.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Da ne biste propustili najbolji boemski provod ovog vikenda, rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveni provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com