Beograd, Najave, vesti

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Novi festivalski koncept, Magična EXIT Avantura, danas povezuje mlade ljude iz više od 60 zemalja sveta, i zadovoljstvo nam je da kao još jednu novinu predstavimo SMIRNOFF kao oficijelnu vodku Exit Avanture (Exit i Sea Dance)!

Smirnoff vodka je nastala davne 1864. godine, a danas se prodaje u preko 170 zemalja i nosi titulu broj 1 premium vodke u Srbiji i svetu.  Smirnoff se 10 puta filtrira i tri puta destiluje radi postizanja besprekorne finoće i posebne čistoće. Kao nastavak evolucije Smirnoff 1999. godine predstavlja SMIRNOFF ICE, prvo gotovo piće u flaši Smirnoff brenda. Napravljen od Smirnoff Red votke i osvežavajućeg pića od limuna, predstavlja pravi užitak i osveženje za vrele  festivalske dane koji nam predstoje. U Srbiji je dostupan i SMIRNOFF ICE DOUBLE BLACK sa aromom lista guarane.  Smirnoff brend spaja rase i nacionalnosti širom sveta, koji zajedno uživaju u posebnim trenutcima.

U čast buduće saradnje sa Exitom, Smirnoff će povesti 30 najkreativnijih fanova u ludu letnju Exit Avanturu u Novi Sad i Budvu. Fanovi se mogu prijaviti na Smirnoff nagradni konkurs preko aplikacije na Smirnoff Facebook stranici ili na www.smirnoffserbia.com

Oni koji daju najkreativnije odgovore na pitanje “Šta povezuje Smirnoff i Exit Avanturu?” osvojiće 15x2 ulaznice za Exit i Sea Dance. Smirnoff tročlani žiri će objaviti imena dobitnika 30. juna na Smirnoff Facebook stranici.

Nastupe su već potvrdili The Prodigy, Skrillex, Ellie Goulding, David Guetta, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, Stereo MC'c, The Vaccines, Richie Hawtin, Jeff Mills, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Black Coffee, Cock Sparrer, Paradise Lost, Andy C, te brojni drugi.

beogradnocu.com