Najave, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Kritičari širom sveta je nazivaju jednim od najupečatljivijih vokala nove generacije, sa neverovatnim muzičkim senzibilitetom i veoma istančanim zvukom. Mlada Sofija Knežević poznata još kao i Sofijazz je odlučila da nas obraduje i svrati do Beograda. Sofija će, 17. septembra, nastupiti na letnjoj pozornici Bitefartcafe kluba, u 22h.

Sofija potiče iz mnogobrojne umetničke porodice i peva džez od svoje 3. godine. Završila je džez akademiju u Gracu, a trenutno živi i radi u Njujorku. Sarađivala je sa mnogobrojnim poznatim muzičarima među kojima su Christian McBride, Wynton Marsalis, Terence Blanchard, Chick Corea, Jason Moran, James Moody itd. Dobitnica je nekoliko nagrada uključujući Tesla nagradu za dostignuća u muzici i Betty Carter Jazz Ahead za mlade performere i kompozitore.

Nemanja Maras (4)

Pored nekolicine filmova za koje je pisala muziku Sofiju imamo priliku da vidimo i na platnu sa Anđelinom Džoli i Marinom Abramović u filmu Hermana Vaske-a ‘Balkan Spirit’. Sofija je takođe uključena u veliki broj humanitarnih organizacija, tako je i jedan od umetnika ambasadora koji predstavljaju Amazon Aid Foundation, Estee Lauder Breast Cancer Campaign i Celiac Youth of Europe.

Cena karte je 300 dinara, dok će na ulazu koštati 500 dinara.

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com