Freestyler, Poznati, vesti

Space Ibiza u Beogradu.

Najbolji klub na svetu, Space Ibiza došao je i u Beograd! Space Ibiza, koji postoji već 25 godina, simbol najjačeg svetskog provoda, radi "Around the World" turneju šireći energiju i magiju najpopularnijeg party ostrva na svetu, a na mapi turneje našao se i naš grad i to na splavu Freestyler!

splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

U centru pažnje na Space Ibiza žurci bila je manekenka Gordana Radić, bivša devojka Željka Stojanovića, jednog od blizanaca iz "Velikog brata". Takođe, Ibiza žurku nije mogao da propusti i Manuel Stojanović iz "Velikog brata" koji uživa u ulozi slobodnog muškarca, nakog što ga je nedavno voditeljka Jelena Žeželj ostavila zbog sumnje da je vara sa starletom Stanijom Dobrojević.

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Pevač Marko Bulat, igleda da uživa u elektronskoj muzici s obzirom da je sinoć bio jako dobro raspoložen. Uživao uje sa mnogobrojnim kolegama, među kojima je bio i Uroš Ćertić. Pogledajte naše poznate ličnosti kako uživaju na Ibici, odnosno splavu Freestyler u našoj galeriji fotografija.

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Space Ibiza žurka je trajala 12 sati, od 17h pa sve do 5h iza ponoći. Sinoć su prezentovani svi aktuelni elektronski muzički pravci, moderni entertainment i svetska scenografija, i naravno ona prava atmosfera sa Ibice! Glavna muzička ličnost, i majstor atmosfere biio je Danny Marquez uz muzičku podršku jednih od najboljih di-džejeva Srbije. Vladala je prava svetska i vrhunska atmosfera na splavu Freestyler, a ko je bio na žurci mogao je u isto da se uveri. Ne propustite i sledeću!

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com