Loft, vesti

A very special expirience.

Idealan način da provedete Dan žena, 8. mart, jeste da posetite klub Julian Loft iz koga poručuju: Be very special! Naime, ove subote u klubu Loft održava se senzacionalna Hennessy Special Party, sa početkom tačno u 00.00h. Ne propustite da budete deo najbolje prestoničke atmosfere.

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Takođe poručuju: Hennessy brings you a very special expirience! S obzirom da je klub Julian Loft u pitanju, ovo je garantovano žurka koju ne smete propustiti. Budite otvoreni za nova iskustva, budite deo kluba Loft! Nema sumnje da će muzika biti fantastična i na svetskom nivou, kao ni da ćete čitave noći biti na nogama uz najbolje melodije kvalitetnih setova. Pripremite se na erupciju dobrog raspoloženja i izvanrednih vibracija! Pripremite se na Loft!

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Atmosfera u klubu Julian Loft zaista je uvek sjajna i puna pozitivne energije. Ovde se iz dana u dan možete sve bolje provoditi. Pored toga, uvek vas očekuju brojna iznenađenja! Fotografijama vam uvek prenosimo samo delić nikad bolje prestoničke atmosfere, o kojoj se kasnije dugo priča u isključivo superlativu. Proverite i vi zbog čega je Julian Loft tako brzo postao vodeći u gradu.

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom klubu Julian Loft. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Kada budete videli najinteresantnije momente iz kluba Loft on će nesumnjivo postati vaš izbor broj jedan. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com