Freestyler, vesti

Specijalni gost na splavu Freestyler - DJ Vlada Asanin!

Za nezaboravan provod petkom na splavu Freestyler, tradicionalno su zaduženi Dj Ike & Dj Nemanja Bošković. Večeras će im se, samo zbog vašeg nezaboravnog provoda, priključiti I DJ Vlada Asanin!

Vlada Asanin je jedan od trenutno najboljih techno/tech house DJ-eva i producenata. U svetu elektronske muzike je već dvadeset godina, i sarađivao je sa nekim od najzvučnijih imena elektro scene. Član je Definitive Recordings familije, ima podršku velikog broja svetskih DJ-eva, kao što su: John Aqcuaviva, Richie Hawtin , Oliver Giacamoto , Marco Carola , Mark Knight , Umek , Popof , Manuel de la Mare, Marsall, Alex Kenji, Saaed Yonan, Mario Ochoa , Dj PP , Jerome Isma-E, Thomas Gold, Nice7, Marcelo Castelli, Ndkj, Mastiksoul, Eric Entrena, Chris Lake, i mnogi drugi...

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Ne propustite Club house by Mirko & Meex ove subote, jer pauzu pravimo do utorka kada je na repertoaru Dj Playa sa jednom od najposećenijih žurki ove sezone - I love 90's. Sreda je rezervisana, kao što ste već navikli za Bad Brothers - Buzzin' - DJ Ike i DJ Prema.

U našoj galeriji možete pogledati mnoštvo fotografija sa splava Freestyler i videti kako izgleda najbolji provod u gradu. Naši fotografi provodiće se na pomenutim žurkama, i fotografisati, jer ni oni ne mogu da odole fenomenalnoj atmosferi na splavu Freestyler!

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Ovaj prestonički splav je nezaobilazan kada je u pitanju prestonički noćni provod, a na vama je da proverite zašto! Portal beogradnocu.com pomoći će vam u tome. Ovde možete izvršiti svoje rezervacije na najjednostavniji način - putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com