Barovi, Beograd, Najave, vesti

U nedelju, 27 marta, pub 0.5 organizuje SPEED DATE - po definiciji to je formalan proces spajanja ljudi čija je svrha sticanje velikog broja novih poznanstva. Po nama to je idealan način da nađete interesantnog partnera, a opet dosta sigurniji i zanimljiviji od Tindera. Šalu na stranu, budući da živimo u vremenu kada se sve dešava brzo smatramo da je ovo jedan vrlo interesantan eksperiment koji će vam omogućiti da upoznate nove ljude i doživite nešto sasvim drugačije.

Ukoliko želite da učestvujete javite se putem inboxa (FB stranica Nula Pet - 0.5 ) sa ličnim podacima (ime prezime, broj telefona, godište). Vidimo se u nedelju!

nula pet pub

Fotografisano u Nula Pet baru

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

nula pet pub masa

Fotografisano u Nula Pet baru

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com