Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Stadion Hall je novija svečana sala većeg kapaciteta i prima oko 1500 gostiju. Nalazi se na vrhu tržnog centra Stadion i poseduje spoljne zidove u staklu, pa na taj način pruža zaduvljujuć pogled na prestonicu. Proslava Nove godine na ovom fenomenalnom mestu biće potpuni hit ove godine, jer će za paklenu atmosferu biti zadužen jedan od naših najboljih bendova - Lexington! Poznat po fantastičnim live nastupima i neverovatnoj energiji, Lexington će se ovoga puta pobrinuti da Vaš novogodišnji provod nadmaši sva Vaša očekivanja i napraviti jednu od najboljih žurki u najluđoj noći!

Cena po osobi se kreće od 70 eur do 100 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. U cenu je uračunata neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogata novogodišnja večera. Ne dozvolite da Vam drugi prepričavaju doživljaje sa najspektakularnijeg dočeka, već budite deo toga i obezbedite svoje mesto na vreme!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Stadion Hall možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com