Najave, Sindikat, vesti

Spektakularno otvaranje splava Sindikat.

Sezona splavova se zahuhtava. Leto počinje i mi ga jedva čekamo. A u to ime otvaramo jedan od najpoznatijih splavova na Savskom keju - Sindikat!

oliver_stoiljkovic

Fotografisano na Splav Sindikat

Otvaranje Sindikata je zakazano za viked, u petak, 9. maja i subotu, 10. maja. Otpočnimo petu jubilarnu sezonu ovog kluba na vodi onako kako to dolikuje i to u novom enterijeru koji još niste videli! Mi vam obećavamo -bićete oduševljeni! Naravno, svi znamo ko će biti zadužen za atmosferu i zabavu, pevač koji nas je celu zimu zabavljao u poznatim beogradskim lokalima, a upravo je reč o Oliveru Stoiljkoviću. Uz Superstars bend i još mnogo iznenađenja, ovo otvaranje Sindikata biće za pamćenje! Očekujte i mnogo poznatih ličnosti, urbanih clubbera i ekipu koja zna šta znači dobar provod i kvalitetna muzika. Ne propustite ovaj vikend!

sindikat masa

Fotografisano na Splav Sindikat

Požurite, ostalo je još malo mesta! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com