vesti

Spektakularno zatvaranje splava Povetarac!

Jedan od najpopularnijih beogradskih splavova, splav Povetarac, zatvara još jednu spektakularnu letnju sezonu. U petak i subotu Povetarac organizuje opraštanje od leta 2013. i to uz MASHUP or SHUTUP petak, kada će vaš domaćin biti Dj MeHighLow, a u subotu vas očekuje specijalno veče sa svim Dj-evima letnje sezone ovog splava.

MASHUP or SHUTUP večeri su svakako bile najposećenija dešavanja na splavu Povetarac, kada je Dj MeHighLow iz nedelje u nedelju pravio sve bolju atmosferu. Vrlo brzo postale su imperativ prestoničkog provoda i postale apsolutno nezaobilazne kada je noćni život u pitanju. Gosti će ponovo moći da uživaju u jedinstvenom miksu funk, soul, disko 70ih, glam 80ih, baile funk, baltimore club, drum'n'bass zvuka u mashup stilu, i provedu se neponovljivo u petak 4. oktobra!

Povetarac

Fotografisano na Splav Povetarac

Samo dan nakon MASHUP or SHUTUP večeri, u subotu 5. oktobra očekuje vas vrlo specifičan provod na splavu Povetarac. Naime, svi dj-evi koji su nastupali tokom leta na splavu Povetarac prezentovaće svoje setove u trajanju oko 30 do 45 minuta, i time vam prirediti nezaboravnu završnicu letnje sezone.

Da vas očekuje pravi spektakl govori i naša galerija fotografija. Portal beogradnocu.com imao je priliku da se provodu na splavu Povetarac tokom protekle sezone i zabeleži vaš najluđi provod! Pogledajte kako izgleda standardna atmosfera na Povetarcu i biće vam jasno da ove žurke ne smete propustiti!

Povetarac

Fotografisano na Splav Povetarac

Rezervacije za poslednje večeri letnje sezone na splavu Povetarac možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com