Najbolje kafane, vesti

Splav Amsterdam se vikendom pretvara u kafanu.

Renoviran, proširen i savršeno sređen splav kod hotela Jugoslavija ima jednu od najlepših bašta na Dunavu, gde preko dana, kada ovo mesto funkcioniše kao kafe restoran sa odličnom hranom, možete popiti jutarnju kafu ili popodnevno piće, dok se vikendom, tačnije petkom i subotom pretvara u kafanu gde se organizuju svirke za pamćenje.

Splav Amsterdam može se pohvaliti sjajnim ambijentom, ljubaznim osobljem, ali i izuzetno kvalitetnom muzikom. Petkom vas očekuje živa muzika, a za vaš dobar provod zadužen je orkestar "Mala noćna muzika". "Mala noćna muzika" je ansambl koji prevashodno svira starogradsku muziku, a zatim i vojvođansku i dobru narodnu muziku.

Subotom je ozvučena kafanska muzika i provod traje do zore, uz uvek nasmejane goste i pozitivno raspoloženje.

Splav Amsterdam, koji se vikendom pretvara u kafanu, idealno je mesto za prijatno druženje sa prijateljima, ali i za ludovanje koje traje čitave noći. Ukoliko ste ljubitelj žive svirke i kafanskog provoda, svoj vikend definitivno treba da provedete na splavu Amsterdam.

U našoj galeriji moći ćete da pogledate kako izgleda jedan dan vikenda na splavu Amsterdam, odnosno kakav provod nudi ovo mesto.

Rezervacije za fenomenalne svirke na splavu Amsterdam možete izvršiti na našem portalu – beogradnocu.com putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com