Blaywatch, vesti

Splav Blaywatch: Vaš najluđi doček.

Nova godina već kuca na vrata, ako se još dvoumite gde da krenete u najluđoj noći, evo rešenja splav Blaywatch. Za samo 29 € All Inclusive i White City bend, dočekaćete Novu godinu kao kraljevi. Takav provod nećete nigde naći, pesma igra, totalna ludnica, sve žurke u jednoj i to samo na splavu Blaywatch i to samo za vas u najluđoj noći u godini. Ovde vas čeka sve što ste ikada poželeli i duplo više od toga jer  splav Blaywatch i White City bend dišu samo za vaše najbolje raspoloženje u najluđem dočeku spektakularne 2014. godine.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Atmosfera će biti fenomenalna, vrcava, vrela, luda, najbolja i to samo za vas jer vi zaslužujete bolje od najboljeg, a White City bend i vaš splav Blaywatch ispuniće sve vaše novogodišnje fantazije u samo jednoj noći, najluđoj na Balkanu. Naštimajte raspoloženje jer na splavu Blaywatch, čeka vas milion fenomenalnih iznenađenja, igraćete do poslednjeg daha, uz najbolji repertoar, najbolja pića i najlepše devojke i to samo na najboljem, vašem obožavanom splavu Blaywatch.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Ova žurka će da se pamti, prepričava i voli, blještava, fascinantna, neponovljiva, originalna i samo vaša najluđa Nova godina čeka vas na vašem splavu Blaywatch uz White City bend.

Doplate za barski sto se kreću  od 25 € u zavisnosti od položaja, visoko sedenje je 90 €, a cene separea su od 150 €. Prilikom rezervacije bilo kog mesta u klubu stičete mogućnost da birate koja flaša žestine će vas čekati za vašim stolom. Za barskim stolom 1 flaša domaćeg pića po izboru (uz simboličnu doplatu od 10 eur flaša stranog pića), za visokim sedenjem 1 flaša stranog pića po izboru i za separeom 2 flaše stranog pića po izboru (Ballantines, Johnny Walker, Smirnof, Absolut, Two fingers, Beefeter gin, Martini... ).

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Rezervišite najbolji doček u gradu, na splavu Blaywatch. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Za sve prijatelje beogradnocu.com, besplatna dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

 

beogradnocu.com