vesti

Splav Opera, vikend u znaku Opere.

Svečano otvaranje splava Opera zakazano je za ovaj vikend, tačnije za petak 14. i subotu 15. Jun. Dva dana neverovatnog provoda na splavu koji se nalazi ispod Brankovog mosta očekuje vas uz bend In Vivo koji će otvoriti splav u petak uveče. U subotu je na opšte iznenađeđenje svih ljubitelja dobre muzike najavljeno gostovanje Novice Zdravkovića i Edite Aradinović.

Svi znaju da će petkom uz "Moje leto" sa In Vivo bendom biti zaista nezaboravno, a o provodu koji priređuju Novica Zdravković i Edita Aradinović mogu se samo čuti reči hvale. Splav Opera je veoma interesantan ne samo zbog odličnog repertoara koji nudi svojim gostima, već i zbog jedinsvenog cenovnika. Reč je o karti pića na kojoj možete uočiti samo dve cene, a to su 170 i 270 dinara. Tako bezalkoholna pića, vodku, tekilu, pivo, vino i još neka pića možete dobiti za samo 170 dinara, dok kokteli, liker, burbon i viski koštaju 270 dinara. To znači da flašu žestokog pić na splavu Opera možete da poručite za oko 6000 dinara, što je izuzetno povoljno kada se uzme u obzir lokacija i provod koji nudi ovaj splav.

Splav Opera

Splav Opera će za sada raditi samo petkom i subotom, a tokom leta menadžment ovog splava planira da otvori još neki dan. Sve je podređeno tome da gosti ovog splava mogu u potpunosti da se opuste i uživaju u vrhunskom provodu koji ih očekuje tokom čitave letnje sezone.

Ekipa sajta beogradnocu.com će doći na otvaranje kako bi zabeležila prvu noć ludog provoda na splavu Opera.

 

beogradnocu.com