• Sajamski kej bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 23:30h - 05:00h
  • House / Disco
  • 350 Ljudi

Program splava

PETAK 29. Jun
Peter Portman & Danijel Čehranov

SUBOTA 30. Jun
Nexie & John Belk

NEDELJA 01. Jul
Miguel Bastida, Nexie, & Iva Arifaj od 18:00h

Enterijer

Splav Leto je novi beogradski splav koji je smešten na lokaciji koja privlači sve više pažnje, Sajamskom keju bb. Vlasnici i osnivači splava Leto su u toku zimske sezone pravili najbolje gradske žurke u klubovima Hype i Martinez, pa nas i na reci očekuje sličan provod uz House i Disco muziku.

Na najlepšem mestu gde se reka Save susreće sa Dunavom, sa prekrasnim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu, nalazi se novi letnji klub "Leto". Ime kaže sve - "leto" bukvalno znači "leto", a ovaj jedinstveni klub ima misiju da okuplja urbane ljubitelje kvalitetnih elektronskih ritmova i da donese potpuno novu dimenziju. "Leto" je oaza u kojoj ćete moći uživati i opustiti se tokom dana, a kako pada noć, osećaćete rast urbane i pozitivne energije koja će vas potpuno hipnotisati i učiniti da ostanete baš na ovom mestu do jutra.

Na splavu "Leto" će se održavati brojne dnevne aktivnosti i žurke. Sredom, petkom i subotom ćete imati priliku da slušate najbolje beogradske DJ-eve, koji će vas naterati da zaboravite na sve i prepustiti se magiji ljetnih dana. Svaka nedelja rezervisana je za popularne matine žurke koje su godinama privlačile prave klabere. Nastavićemo da se sakupljamo pod suncem i da ispratimo još jednu radnu nedjelju sa sjajnimzvucima elektronske muzike. Program će obuhvatiti sve žanrove elektronske muzike, od house, tech house, deep house i disko zvuka,  od strane  najpopularnijih DJ-eva beogradske scene: Oisha, Teo Trunk, Mancha, Nekie, John Belk, Daniel Čehranov i mnogi drugi.

Ova letnja oaza je dobro povezana sa centrom grada, tako da možete spontano popiti piće  čak i tokom napornih radnih dana. Unutrašnjost je urbana sa dodirom sofisticiranosti, sa puno zelenila, tako da ceo koncept potpuno opravdava svoje ime - "Leto".


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Splav Leto

Mapa - Splav Leto

instagram feed