Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Budite deo džet seta i luksuzno zakoračite u 2017. godinu na najglamuroznijem dočeku u gradu! Crowne Plaza je za Vas u novogodišnjoj noći pripremila ono u čemu je najbolja: savršenu ponudu, besprekornu uslugu, neponovljive menije i zabavu koju ćete sigurno dugo pamtiti.

docek-nove-godine-hotel-crowne-plaza-6-1

Da novogodišnja noć protekne nezaboravno, pobrinuće se jedan od najboljih klupskih bendova - Tropico bend, koji se već uveliko sprema da Vam priredi potpuni spektakl! Imajući u vidu činjenicu da se na njihovim nastupima uvek traži mesto više, nema sumnje da će Vas i ovoga puta raspametiti svojim live performansom!

Cena za ovaj ekskluzivan doček se kreće od 65 eur do 135 eur u zavisnosti od mesta koje izaberete. Barski sto sa stolicama iznosi 65 eur po osobi, banket restoranski stolovi koštaju 80 eur po osobi (zelena zona), 90 eur po osobi (pink zona), 100 eur po osobi (braon zona), 120 eur po osobi (plava zona) i 135 eur po osobi (žuta zona).

docek-nove-godine-hotel-crowne-plaza

U cenu je uračunata svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirasana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Crowne Plaza, koja će Vam učiniti vrhunski užitak i nećete moći da joj odolite! Počastite sebe i svoje najdraže, osetite užitak i prestiž kakav samo Crowne Plaza može da Vam priušti i dočekajte Novu godinu u najvećem i najluksuznijem hotelu u Beogradu uz bend koji pravi neverovatnu atmosferu!

docek-nove-godine-hotel-crowne-plaza-10

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u hotelu Crowne Plaza možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

docek-nove-godine-hotel-crowne-plaza-3

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com