Beograd, Još Ovu Noć, Najave, Najbolje kafane, Poznati, vesti

Ukoliko ste željni vrhunskog provoda i vrele atmosfere uz sjajnu muzičku ekipu onda je kafana Još Ovu Noć pravo mesto za vas! Ove srede za fantastičnu atmosferu zaduženi su Tijana Stojić i Sloba Jovanović dok će se u četvrtak za spektakularan provod pobrinuti Jadranka Barjaktarević i Danijel Đurić. Prepustite se uživanju uz najveće hitove i spremite se za igranje do jutra.

received_10153730590294347

U petak vas očekuje spektakl za koji će biti zaduženi Tijana Stojić i Republika Bend, dok će u subotu za vas pevati Trokadero Bend. U nedelju vas očekuje Desperado Bend tako da vam savetujemo da odaberite neki dan (a to može da bude i svaki dan) i obavezno svratite. Vidimo se!

jos1

Fotografisano u kafana Još Ovu Noć

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

c

Fotografisano u kafana Još Ovu Noć

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com