Parlament, vesti

Spremite se za RamDaGaDam.

I ove subote 22. februara kao i do sada, vas domaćin klub Parlament Beograd sa svojom veselom RTT posadom. Naravno, udruženu sa RnB party Animals, vam želi dobrodošlicu na sada već dobro poznat "RUN THE TWERK"! Kao i svaki put do sada već svima dobro poznat Dj ARCHITECT će doprineti tome da se club trese u ritmu Trap, Twerk, R&B, Hip-Hop, Dancehall, Baile Funk-a, Reggaetona, Moombahtona... Međutim, to nije sve!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Klub Parlament vam je za ovu subotu pripremio posebno iznenađenje. Naime, ove subote moći ćete uživo da čujete RamDaGaDam i fantastičnog Marka Mandića sa Nenijem i Vojketom! Nema sumnje da Marko nastupa na oduševljenje mnogih devojaka, koje obožavaju njegovu harizmu.

Inače, Marko Mandić je dvadesetogodišnjak sa beogradskog asfalta koji uveliko snima svoj diskografski prvenac. Student ekonomije, odrastao na drugačijoj muzici od one koju današnji mediji svakodnevno plasiraju, opredelio se za moderan pop zvuk. Numere kao što su RamDaGaDam, Dobar Dan, numera Ujutru, koju izvodi za atraktivnom Sarom Jovanović, nesumnjivo je publika veoma dobro prihvatila i već se uveliko šeruju po svim društvenim mrežama. Ne propustite pravi spektakl uz Dj Architect-a i Marka Mandića, koji će se pobrinuti da vam ova subota bude nezaboravna.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Da je u Parlamentu uvek ludnica svedoče fotografije u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com pobrinuli su se da vam na što verniji način prenesu atmosferu iz ovog kluba. Pogledajte, i ukoliko vas tekst nije inspirisao da posetite klub Parlament, fotografije sigurno hoće!

Da ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke pobrinuće se beogradnocu.com. Tu smo da rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Parlament. Podsećamo da su rezervacije besplatne, ali zbog velikog interesovanja, obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com