Vanilla, vesti

Srebrne rukometašice u klubu Vanilla.

Naše srebrne rukometašice sinoć su lud provod potražile u jednom od najboljih prestoničkih klubova, klubu Vanilla.Da su srebrne devojke bile sjajno raspoložene i da im je fenomelana atmosfera u Vanilli prijala, svedoče i slike na kojima ih možete videti u sjajnom štimungu.

klub Vanilla

 Fotografisano u Klub Vanilla

Ova vesela ekipa poznata po osećaju za dobro zezanje juče se provodila i pevala sa sjajnim Lexingtonom u još sjajnijem klubu Vanilla koji je utorkom poznat po provodu za pamćenje. I ostali gosti kluba Vanilla, što se vidi i na fotografijama, sa našim rukometašicama uz sjajno raspoloženje radovali su se ovom veličanstvenom uspehu, koji će se dugo pamtiti, a koji su sjajni Lexington Bend i još  klub Vanilla uvili u najluđi provod ikada.

klub Vanilla

 Fotografisano u Klub Vanilla

Naši uvek sjajno raspoloženu dežurni reporteri prenose vam delić fenomenalne atmosfere koja je sinoć sve očarala u besprekoronom klubu Vanilla uz najkvalitetniji na svetu Lexington Bend.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Provod u klubu Vanilla jednostavno ide uz sam naziv, to je ukus koji pamtite dok ste živi, a kada svira Lexington Bend, još kada pevaju i igraju  naše fenomenalne rukometašice provod i sjaj je zagarantovan i sinoć je kvalitet provoda svih klubova bio smešten upravo u klub Vanilla i to na žice najboljeg on najboljih Lexington Benda. Prednovogodišnje ludilo zaposelo je Vanillu za koju već znate da je bolja i od najboljih.

Petkom vas u ovom fantastičnom klubu zabavlja Marina Tadić, a subotom Nenad Jovanović i specijalna gošća.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Dobro znate da se ukus vanile pamti i da tu ne treba posebna priča, jednostavno dođite i zasladite svoj noćni život u najboljem od najboljih klubu Vanilla. Uz vaš  omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, rezervaciju možete izvršiti veoma jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com