vesti

Sreća, sreća radost u Kafanici Radost.

Kafana Kafanica Radost uvek je tu za vaš nezaboravan provod. Do čak četiri sata iza ponoći, na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u Knez Mihajlovoj, možete iskusiti pravo boemsko uživanje, uz neverovatan muzički program. Prvo uživanje u nizu obeležiće No Limits Bend i to u četvrtak 23. januara. Očekuje vas izvrsna muzika, dosta pozitive i dobrog raspoloženja.

kafana Kafanica Radost

 Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Kvalitetna muzika garantuje provod na svetskom nivou i u petak 24. januara. Uz sjajan vokal Borisa Čolića i Cool Bend očekuje vas pravi spektakl. Oni su već veoma poznati svim ljubiteljima dobre pesme i kvalitetne svirke. Ovaj uigrani sastav učiniće da se provedete izvanredno uz pop i zabavne narodne hitove i da jedva čekate ponovnu posetu kafanici Radost. Ne propustite ono najbolje što vam Beograd nudi.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Subota je rezevisana za Radosne Tamburaše koji uvek naprave izvanrednu atmosferu. Ovi tamburaši su najbolji izbor kada poželite da napravite kratak predah od užurbane radne nedelje i jednostavno se opustite uz kvalitetnu muziku i dobro piće po pristupačnim cenama.  Najbolje starogradske numere koje diraju pravo u srce, u fantastičnom izvođenju ovih velikih, a “radosnih” profesionalaca, predstavljaju pravi recept za uspeh.

Fotografi portala beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama u kafani Kafanica Radost gde uvek rado beleže najinteresantnije momente vašeg provoda. Posetite našu galeriju i uverite se u standardno dobru atmosferu koja vlada u Kafanici Radost.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Vaš portal uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u Kafanici Radost možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com