Fensi Kafana, vesti

Fensi kafana otvara sredu: Vreme za nevreme!

Nova sezona u Fensi kafani krenula je do sada nezapamćeno dobrim provodom. U protekla dva vikenda svima koji su posetili Fensi kafanu bilo je jasno zbog čega ona i dalje nosi zasluženi epitet najbolje prestoničke kafane. Od ove nedelje, nastavlja se sa punim programom, a sredu u Fensi kafani otvoriće spektakularna Jelena Gerbec, u pratnji fenomenalnog Balkan benda.

Fensi kafana

       Fotografisano u Kafana Fensi kafana

Mlada i atraktivna pevačica Jelena Gerbec svoju popularnost stekla je učešćem u emisiji Zvezde Granda, realizovanoj na televiziji Pink. 2006. godine je bila pobednik takmičenja “BN Muzika” i dobila je priliku da izda svoj album za VIP Produkciju. Sa tog albuma se izdvojilo nekoliko hitova kao što su “Hajmo na sto”, “Lako zapaljiva”, “Od tuge do poraza'' i druge. Zatim 2011. izdaje singl za Grand produkciju pod nazivom “Dvaput jača”. Sada je jedna od traženijih pevačica sa domaće scene, jer uvek napravi neponovljivu atmosferu. Njene nove pesme “Ovo je vreme nevreme” i “Nek ti bude” za kratko vreme postale su hitovi!

Do kraja nedelje, u Fensi kafani zabavljaće vas sjajni izvođači naše estradne scene. U četvrtak 12. septembra, scenu Fensi kafane osvojiće izvrsna pevačica, svima dobro poznat vokal, Jami. Petak 13. septembar rezervisan je za fantastičnu Katarinu Živković, koja će nastupiti zajedno sa Fensi Bendom. U subotu 14. septembra zabavljaće vas izvanredan duo, Nenad Cvijetić i Sanela, a za kraj vikenda, tu su Andreana Čekić i Kosmajac, u nedelju 15. septembra.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi kafana 

Na ovim dešavanjima očekujte i fotografe portala beogradnocu.com koji će beležiti vaš nezaboravan prestonički provod. Ono što su do sad zabeležili u jednoj od najatraktivnijih beogradskih mesta za kafanski provod, u čuvenoj Fensi kafani, možete pogledati u našoj galeriji.

Da ne biste propustili da budete deo nove sezone Fensi kafane, koja postaje bolja iz dana u dan, rezervišite svoje mesto na vreme. Na vrlo jednostavan način možete obezbediti mesto za sebe i svoje prijatelje, i uživati u garantovano najboljem provodu u gradu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za nastup Jelene Gerbec, ali i za sva najavljena dešavanja u Fensi kafani.

 

beogradnocu.com