Poznati, vesti

Srpska Bijonse u vezi sa 40 godina mlađim muškarcem!

Neda Ukraden, odnosno ‘’Srpska Bijonse’’, kako je nazivaju domaći mediji nakon njenog prvog nastupa u emisiji Tvoje lice zvuči poznato, se vidja se znatno mlađim muškarcem.

“Otkako se pojavila u halterima na televiziji, Nedi se udvaraju znatno mlađi muškarci. Međutim, malo ko zna da je jedan, i to četrdeset godina mlađi, već osvojio. Neda se sa njim viđa kad god ima slobodnog vremena i po njoj se vidi da joj prija ova veza. Stalno je nasmejana i raspoložena. Godine im ne predstavljaju nikakav problem niti to spominju. Za sada se viđaju u stanu i trude se da sakriju vezu za koju znaju gotovo svi njihovi prijatelji”, otkriva izvor lista ‘’Alo’’.

Pevačica navodi da se njene kolege i vršnjaci viđaju sa dosta starijim devojkama, te da i njoj prija društvo mlađeg muškarca.

“Moji vršnjaci okupirani su devojkama od 20 godina, pa meni preostaju samo mlađi muškarci. Uvek ističem da je važno da je čovek mlad duhom, a krštenica nije bitna. Prija mi to što se za mene interesuju dosta mlađi muškarci od mene”. izjavila je Neda.

 

Foto: Prva

beogradnocu.com