Gardoš, vesti

Srpska Nova godina na Gardošu.

Večeras definitvno treba da pođete u kafanu Gardoš, jer veselije kafane od Gardoša biti neće. Sve kafane Balkana preseliće se u jednu jedinu u Zemun u vašu meračku uzdanicu kafanu Gardoš.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Stefan Jakovljević i Darko Medino, napraviće takvu žurku da nećete moći da dođete do daha od igranja, pevanja i veselja, jer kafana Gardoš to ume, da bude prava pravcata kafana, ona najbolja i narazigranija.

Za svega 1000 dinara, provodićete se u domaćinskoj atmosferi sa najlepšim nasmejanim licima u božanskoj boemskoj, beskrajno šarmantnoj kafani Gardoš, kafani vašeg života. U cenu ulazinice uračunata su i dva besplatna pića, taman da se zagrejete i krenete u najluđu žurku koju će Stefan Jakovljević i Darko Medino, dočarati svojim fantastičnim nastupom divnom energijom i uz puno ljubavi, igraće i pevaće sa vama i za vas cela kafana Gardoš jer doček Pravoslavne nove godine zaslužuje žurku koja prevazilazi sve provode u gradu, budite i vi deo nje, dođite večeras na najotmeniji, a kafanski doček Pravoslavne nove godine u vašoj omiljenoj kafani Gardoš.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Dočekajte Pravoslvanu novu godinu u predivnom ambijentu boemskog hedonizma u kafani Gardoš, rezervaciju možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa. I mi znamo da provodi u kafani Gardoš imaju dušu, vidimo se večeras da nazdravimo za 2014.

 

beogradnocu.com