Konoba Akustik, vesti

Srpska Nova godina u kafani Konoba Akustik.

U ovoj izuzetnoj kafani očekuje vas Pravoslavna Nova godina i žurka za pamćenje. Sviraće vam Ozvučeni Tamburaši, već poznati u Konobi Akustik po svom fenomenalnom repertoaru, glasu i umeću sviranja. Ukoliko ste propustili doček Nove godine u kafani Konoba Akustik, ne dozvolite sebi da prospustite srpsku, po ceni od samo 20 eura za devojke i pet eura više za momke.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

U cenu ponude ulazi neograničena konzumacija domaćeg pića i komplet hrana (predjelo, salata, roštilj). Vrhunska ponuda, odlična muzika i najbolji provod samo u kafani Konoba Akustik. Sutradan, nakon sjajnog dočeka, u utorak vas čekaju Aca i Violina, Akustični tamburaši koji će vas taknuti u srce.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

U sredu 15. januara, za vaš maksimalno dobar provod, pobrinuće se već dobro poznati Naš Način Bend. O tome da spektakl u kafani Konoba Akustik nikada ne izostaje svedoče i fotografije u našoj galeriji. Budući da fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje žurke u gradu, sa vama će se provoditi i za Srpsku Novu godinu. U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju i pripremite se za pravo ludilo.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Iz kafane Konoba Akustik očekuju gužvu tako da morate rezervisati na vreme. Rezervacije za doček Srpske Nove godine, kao i za sva predstojeća dešavanja u kafani Konoba Akustik možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com