vesti

Srpska Nova godina u Kafanici Klupče.

Ostalo je još samo malo vremena da odlučite gde ćete provesti doček Srpske Nove godine. Ukoliko još niste sigurni koje je mesto idealno za vas, tu je vaš beogradnocu.com da vas uputi isključivo na najbolje.

Za sve ljubitelje dobre i kvalitetne muzike, kao i pravog meraklijskog uživanja u sofisticiranom i elegantnom ambijentu, pravi izbor nesumnjivo je fantastična Kafanica Klupče, u koju ćete se zaljubiti već na prvi pogled. Ulaz je besplatan, provod zagarantovan, a na vama je samo da se prepustite hedonizmu!

Za vaše uživanje u noći Srpske Nove godine u Kafanici Klupče, pobriuće se neverovatni Trio Bend. Svojom muzikom garantovano će oduševiti sve prisutne i učiniti da se osećate vrhunski. U najboljim narodnim pesmama i neponovljivom muzičkom repertoaru uživaćete do ranih jutarnjih časova. Pripremite se za eksploziju neverovatne energije!

Međutim, to nije sve! Pored svih pogodnosti kao što su besprekorna usluga, cene prilagođene svačijem džepu, enterijer podređen vašem uživanju i uvek izvanredan muzički repertoar, za doček Srpske Nove godine u Kafanici Klupče očekuje vas i fantastična promocija rakije, naravno, na oduševljenje svih boema. Po promotivnim cenama moći ćete da uživate u najlepšim ukusima rakije i, kao i uvek u Kafanici Klupče, provedete se izvanredno.

Najbolji i najpovoljniji prestonički provod biće vam obezbeđen odmah nakon rezervacije. Rezervišite svoje mesto za doček Srpske Nove godine u Kafanici Klupče na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima.

 

beogradnocu.com