Lava Bar, vesti

Srpska Nova godina u Lava Baru.

Ostalo je još samo malo vremena da odlučite gde ćete provesti doček Srpske Nove godine. Ukoliko još niste sigurni koje je mesto idealno za vas, tu je vaš beogradnocu.com da vas uputi isključivo na najbolje.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Za sve ljubitelje dobre i kvalitetne muzike, kao i pravog meraklijskog uživanja u sofisticiranom i elegantnom ambijentu, pravi izbor nesumnjivo je klub Lava Bar. Ukoliko baš ovo popularno prestoničko meste bude vaš izbor, zabavljaće vas i vašu noć učiniti nezaboravnom šarmantni Miloš Trninić Trna, u pratnji Decibel Banda. Uz najveće hitove domaće muzičke scene garantovan je spektakularan provod, koji ćete dugo prepričavati.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

U cenu karte, koja iznosti samo 1000 dinara, uključena je neograničena konzumacija hrane, na bazi srpskog stola. Moći ćete da se provedete idealno i uživate u specijalitetima nacionalne kuhinje. Dostupno će biti predjelo, odnosno gibanica, pita pečurke, pita sir, proja, pihtije, suhomesnato, pršuta, kulen, pečenica, čvarci, paprike u pavlaci, urnebes, ajvar, turšija, kiseli kupus, pekarski krompir, kao i glavno jelo, odnosno ćevapi, kobasice, rolovana piletina, špikovani svinjski but.

Naravno, tu je i dezert za kraj - pita od jabuka, pita od višanja, orasnice, sitni kolaci i mnoštvo iznenađenja. Start dočeka Srpske Nove godine u klubu Lava Bar zakazan je za 22 časa, a trajaće čak do 4 sata iza ponoći. Ne propustite sjajnu energiju, dobro raspoloženje, najlepše devojke i besprekornu uslugu.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Najbolji i najpovoljniji prestonički provod biće vam obezbeđen odmah nakon rezervacije. Rezervišite svoje mesto za doček Srpske Nove godine u klubu Lava Bar na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com