Konoba Akustik, vesti

Srpska Nova godina uz Konobu Akustik.

Za vaš neponovljivi provod pobrinuće se akustični tamburaši, koji će vas svojom muzikom dirnuti pravo u srce. Ukoliko ste ljubitelj starogradske muzike, dobre atmosfere i izuzetne energije, kafana Konoba Akustik je idealno mesto za vaš svakodnevni provod, ali i za doček Srpske Nove godine.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Kafana Konoba Akustik za doček Srpske Nove godine nesumnjivo je pravi izbor za vaš provod uz sjajan muzički repertoar koji je vrlo pažljivo biran radi vašeg zadovoljstva, ali i za uživanje u najboljim prestoničkim specijalitetima. Po veoma povoljnim cenama, uz bogat izbor pića, očekuje vas zaista izvanredna hrana, koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Priuštite sebi jedinstveno gurmansko uživanje u prijatnom ambijentu kafane Konoba Akustik, koja za doček Srpske Nove godine ima jedinstvenu ponudu.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Naime, all inclusive ponuda za 14. januar u kafani Konoba Akustik iznosti 25 evra za momke, dok je cena za nežnije polovine 20 evra. All inclusive ponuda uključuje neograničenu konzumaciju pića tokom čitave večeri, ali i specijalitete kafane Konoba Akustik, odnosno i večeru koja obuhvata predjelo, salatu i roštilj. Ne propustite uživanje u najboljoj nacionalnoj hrani i raznim gurmanskim iznenađenjima koje vam propremaju vrhunski majstori u kafani Konoba Akustik.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Konoba Akustik, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Fotografije iz popularne kafane Konoba Akustik svakako će vas inspirisati da upravo ona bude vaš izbor kako za doček Srpske Nove godine, tako i za čitavu 2014. godinu.  Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com