Najave, Nova godina, vesti

Srpska seks bomba novogodišnja senzacija Hangover Factory žurke.

31. decembra, atraktivna pevačica Mia Borisavljević, nastupiće u okviru novogodišnje Hangover Factory žurke. Srpska seks-bomba, kako mnogi nazivaju Miu, uvek napravi pravi spektakl. Osim izvanrednog vokala, prisutni će moći da uživaju i u vizuelnom doživljaju. Pored Mie za muzički program biće zaduženi: Dj Kizami, Dj Viiper, Dj Dea, Dj Alex Candy.

Beogradski sajam Event centar sastoji se od 3500 kvadratnih metara prostora koji će se na dočeku specijalnim enterijerom i scenografijom adaptirati u klub-diskoteku. Hala poseduje i VIP galeriju na kojoj ce biti smešteni separei i vip barski stolovi. Na VIP galeriji će ulazak imati isključivo ljudi koji su zakupili rezervaciju (separe,vip barski sto).

Za protokol i uslugu gostiju biće angažovan veliki broj zaposlenih, njih oko 400, između ostalog 60 hostesa,100 radnika obezbeđenja, protivpožarna lica, 30 garderobera,60 šankera i 150 konobara koji će imati zadatak, zajedno sa ostalim kolegama, da ispune najviše event standarde kako bi gosti bili u potpunosti zadovoljni.

klub Stefan Braun

Cena karte je 30 evra.

U cenu karte je uračunata neograničena konzumacija dvadeset vrsta alkoholnog i bezalkoholnog pića tokom cele noći: pivo, crno i belo vino, bambus i špricer, nekoliko vrsta rakije, vinjak, vodka, đus vodka i svi vodka mixevi, pelinkovac, vermut,džin tonic gusti i bistri sokovi, kisela voda.

Napomena: Strana i ekskluzivna pića (Ballantines,Tequila Red Bull, Chivas, Jack I sl.) će se prodavati po promotivnim cenama.

Vrste i Cene Rezervacija :
*Barski Sto 20e
*Barski Sto (sa Flasom Stranog Pica) 35e
*VIP Barski Sto (Ispred Bine i na galeriji) (sa flasom starnog pica) 50e

*Separe Mali (6-8 osoba, flaša stranog i hrana) 150e
*Separe Veliki (8-10 osoba ,Dve flaše stranog i hrana ) 200e
*Separe VIP (8-12 osoba Moet+2 flaše starnog pića + hrana) 350e
*Separe HANGOVER (10-15 osoba , Moet, 4 false po izboru , hrana, vip deo na galeriji, poseban konobar) 500e

Informacije Ostale :
* Svi separei su na Vip galeriji i ostali gosti nemaju pravo ulaska bez kupljene rezervacije (separe,vip barski)
*Izbor Stranih Pića (Ballantines, Johnnie Walker Red, Smirnoff, Gorki List, Tequila, Jeggermeister,Martini Binaco,…)
*Strana Pića (Jack Daniels, Chivas, Johnnie Walker Black Label..) +20e na cenu rezervacije
*Za Barske Stolove ne postoji mogućnost kapare i mora se platiti odmah u celom iznosu, za Separe moze se dati kapara od 50% od cene rezervacije

Dobro Došli Na Najmoćniji Doček Nove 2015 Godine!

 

www.hellomagazin.rs

beogradnocu.com