vesti

Srpski doček u kafani Fenjer.

Ukoliko još uvek ne znate gde ćete provesti Srpsku Novu godinu, tu je vaš beogradnocu.com da vas uputi na najbolje.  Neverovatan provod svakako vas očekuje u kafani Fenjer na vodi. Tokom čitave godine provod na ovom boemskom mestu bio je na izuzetnom nivou uz obavezan sevdah, najlepše devojke i dobro raspoloženje.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Veoma povoljne cene, neverovatno raspoloženje i vrhunska muzika, učiniće svaku vašu posetu kafani Fenjer nezaboravnom! U ponedeljak 13. januara, vaš omiljeni Fenjer organizuje veliku Pravoslavnu žurku na koju ste svi pozvani. Energija uvek na vrhunskom nivou, a usluga u rangu sofisticiranih svetskih ugostiteljskih mesta. Ono što je sigurno i u 2014, u kafani Fenjer očekuje vas spektakl do spektakla.

Po ceni od samo 500 dinara, provešćete se izuzetno. U cenu karte je uračunata garderoba, a sva pića plaćaju se po standardno niskim cenama. Pevaće vam vrhunski Absolut Bend koji već mesecima unazad pravi jedinstvenu i fenomenalnu atmosferu u Fenjeru, ali i na drugim mestima na kojima nastupa.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Naravno, i ove večeri Fenjer traga za "Veselom devojkom", odnosno ona koja je najveselija u kafani i dobro igra, dobija od kafane Fenjer pesmu kafane, odnosno himnu, turu pića za ceo njen astal, besplatno šišanje, feniranje i manikir u salonu lepote. Fenomenalni darovi samo od kafane Fenjer. Dođite i provedite se fantastično, bez brige o svom novčaniku, jer su cene prilagođene svačijem džepu.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Ukoliko odaberete da ovog ponedeljka dočekate Srpsku Novu godinu u Fenjer kafani, rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije za doček , ali i sva ostala dešavanja u kafani Fenjer možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i vrlo jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i vaše prijatelje. Ne propustite najbolji kafanski provod prvog dana 13. januara. U iščekivanju sjajnog provoda, pogledajte našu galeriju fotografija, jer će vam upravo one dodatno zagolicati maštu.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u ludoj noći.

 

beogradnocu.com