Ona Moja, vesti

Srpski košarkaški as u ludom provodu.

U kafani Ona Moja sinoć je održana još jedna spektakularna žurka i provod za pamćenje. Kafana Ona Moja na Vračaru već je dokazala da je ove sezone jedna od vodećih u našoj prestonici, a najveći dokaz su poznate ličnosti koje su njeni stalni gosti i koje biraju samo najbolje. Sinoć je budno oko naših fotoreportera snimilo jednog od naših najpoznatijih košarkaša – Miroslava - Miću Berića.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Slavni srpski košarkaški as, u periodu 2008. godine se oprostio od aktivnog igranja i postao tim menadžer juniorske košarkaške reprezentacije Srbije. A pored svih poslovnih uzbuđenja, on i njegova izabranica Dragana, postali su roditelji malog Alekse. Nekadašnji uspešni košarkaš Partizana obožava da vodi računa o svom sinčiću, a u pauzama košarkaške sezone i da se malo opusti i poseti neku dobru kafanu u prestonici.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Zavirite u našu galeriju fotografija i bacite pogled na vrhunsku atmosferu kakva je vladala u kafani Ona Moja i kako se provodio naš Mića Berić. Mirna Košanin i Miami Bend su zapalili prostorije One Moje i priredili provod za pamćenje. U ovoj vodećoj kafani u gradu nema tuge i lošeg raspooženja, nema namrgođenih faca i hejtera, samo smeh, graja, pesma i dobra muzika.

Večeras, 08. februara, zabavljaće vas Acoustic Bend, dok će u nedelju biti organizovano još jedno humanitarno veče za malu Srnu Sedmak, a na repertoaru će biti naravno fenomenalni Džoni Jakovljević i Workersi.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Ne propustite da budete deo najboljeg provoda u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme u kafani Ona Moja. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Ona Moja, a vi proverite zašto je baš ona omiljeno mesto poznatih.

U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ova kafana bude neizbežno mesto kada je u pitanju vaš provod u Beogradu. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com koji neće dozvoliti da najbolje žurke proteknu bez njih. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com