Kolumne, vesti

Šta devojke najviše nervira kod muškaraca

Iako veliki deo stvari sa kojima se ne slažemo i koje nam idu na ganglije zavise od osobe do osobe, prema pojedinim istraživanjima postoje neke osobine ili stvari koje muškarci rade ili govore i koje većina žena ne može da smisli.

1. Neurednost- Ovo smeta većnini devojaka i koliko god je moguće momci treba da se koriguju po ovom pitanju.

2. Svakodnevni izlasci s ortacima- U redu je izlaziti sa prijateljima, to je nekad i preko potrebno jer muškarci imaju interesovanja koja devojkama baš i nisu bliska i radije će gledati fudbalsku utamicu s ortacima nego sami, ali kada ovo pređe u naviku i postane svakodnevna praksa, onda to devojkama smeta.

3. Dopisivanje sa bivšom - Ima momaka kojima je ovo sasvim normalno i koji ne vide ništa loše u tome da se svaki dan dopisuju sa bivšom na face-u ili preko mobilnog, njima to deluje bezazleno, a devojke to ume da izbaci iz takta.

4. Kada se u svemu oslanja na mamu- Ovo ume da bude čak i smešno. Mama daj mi ovo, mama uradi mi ono, kada muškarac za sve i svašta pita mamu i redovno se sa njom konsultuje oko većine stvari to devojkama i te kako ide na živce.

5. Kasno vraćanje s posla- Još ako momak radi takav posao da "ne mora" da ostane do kasno to izaziva dodatnu sumnju da on na tom poslu ili posle njega radi nešto drugo.

 

beogradnocu.com