Lepeza u Perperu, Najave, vesti

Šta mislite, da li se udala?

Nakon burnih devojačkih večeri u kafani Lepeza u Perperu velika je opasnost da ostanete bez svoje drage. Ali bez brige, osoblje ove kafane ne ruši velike ljubavi, već stvara nove. A zbog ovako lepih devojaka i ludog provoda, kafani Lepeza u Perperu ne možete odoleti. Ovo mesto je prosto raj za oči, a za dušu melem...

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Ove srede, 28. maja, očekuje vas sjajna žurka uz nastup Aleksandre Prijović, Ljube Peručića i Kuta Benda. Već narednog dana, u četvrtak, ne propustite da čujete Srećka Kačara koji pravi potpuni haos u kafani Lepeza u Perperu.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Petak, 30. maj, rezervisan je za jedinstvenog Marka Bulata, a mislimo da nema šta da dodamo ovoj najvi. Ovaj kralj kafane napraviće atmosferu za kidisanje, dok će subotom 30. maja dominirati nestašna i svima omiljena Jami! Zapaliće vas poput šibice, zato ovog vikenda nemojte nikako zaobići Lepezu u Perperu jer ćete se kajati! Ovde je najbolji provod u gradu, i nedeljom, kada je veče samo za dame, sa Biceps bendom i Igorom X.

lepeza perper

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 064 34 34 33  ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com