Kolumne, vesti, Žene

Šta možete zaključiti dok zurite u njene noge?

Da li možete da izvalite da li joj se sviđate? Pogledajte dole: noge i stopala su poslednja stvar na listi o kojoj vodimo računa, pa mogu otkriti šta mislimo, naš stav i kako se osećamo. Ali kako da znate da vam je dala zeleno svetlo? Uočite ovih 5 signala.

Njen stav: Njena stopala su okrenuta ka vama. Ako su okrenuta ka vama onda joj se sviđate, ako ne pokušava da se udalji od vas. Ona zna šta hoće i ne boji se da to pokaže.

Njen stav: Malo raširene noge sa težinom na jednoj nozi. Žene su godinama nesvesno naučile da na osnovu poziranja privlače pažnju. I na taj način pokazuju samopouzdanje.

Njen stav: Noge prekrštene ka vama. Ovo je jedna od najčešćih poza. Na ovaj način ona vam jasno stavlja do znanja da joj se sviđate.

Njen stav: Ukrštene noge. Ako su joj kolena i noge ka unutra, to pokazuje da je žena emotivno nesigurna i introvertna. S obzirom da je nekim ljudima ovakav stav urođen, nemojte žuriti sa zaključcima.

Njen stav: Stopala pod uglom od 45 stepeni. Ovakav stav pokazuje ne samo kako je raspoložena, nego i sa kim želi da priča. Ona je otvorena, pristupačna i zainteresovana za druženje.

 

beogradnocu.com