Kolumne

Kad ste goli, a žena ste, brinete samo o tome da li vam se primećuje celulit, stomčić i ostalo, dok muškarci na vama vide samo grudi, grudi i grudi!

Poznato je da su muškarci vizuelni tipovi i seksualni porivi najčešće su stimulisani upravo onim što vide, pa ih žensko telo samo po sebi hipnotiše i utiče na njih. Ako vas zanima šta mu sve prolazi kroz glavu dok vas posmatra golu, evo par stvari koje svaki muškarac pomisli:

sssssssssssssh3

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Mozak je off - Pored svih obaveza u glavi i nagomilanog stresa, muškarac u ovom momentu ne razmišlja ni o čemu drugom osim onome što upravo gleda. U trenutku kad se pojavite goli ispred njega, to je jedina stvar o kojoj razmišljaju. Tada, drage dame, imate u potpunosti njegovu punu pažnju u kojoj ćete sigurno uživati.

Napokon mogu da gledam - Dok je do sada na kvarno “bacao pogled” na ulici i plaži posmatrajući oskudno odevene devojke, misli se kako napokon može opušteno i uz dozvolu da uživa u lepom prizoru!

Svi planovi padaju u vodu - iako je možda bio na putu do ortaka da gledaju Barselonu, ili idu do bara na piće, svi planovi otpadaju kad se pojavi devojka bez odeće na sebi.

Brate, imam sreće danas - Osećaj zahvalnosti dolazi u startu, vrlo jednostavno i spontano u blizini gole devojke. Dame, samo ih pogledajte i shvatićete o čemu pričamo.

 

beogradnocu.com