Najave, Poznati, Sindikat, vesti

Šta se desi na Sindikatu, ostaje na Sindikatu.

Jedno od vodećih prestoničkih mesta za provod, splav Sindikat,  na samom otvaranju, kome su prisustvovali brojni ljudi iz javnog života, pokazao je šta znači provod na svetskom nivou.

sindikat (1)

Fotografisano na Splav Sindikat

Osim Aleksandre Radović na otvaranju splava Sindikat našli su se i košarkaši, kao i mnoge druge poznate ličnosti koje nisu želele da se eksponiraju, a kako kaže ona stara - sve što se desi u klubu ostaje u klubu. Ono što vam mi garantujemo jeste da su iskusili neponovljivo dobar provod, i da će se garantovano ponovo naći na ovom sjajnom mestu. Iskoristite i vi priliku da se provedete fenomenalno. Petak 16. maj obeležiće Oliver Stoiljković & Bend, dok će u subotu nastupiti Superstars Bend.

sindikat (2)

Fotografisano na Splav Sindikat

Ne propustite naredna dešavanja na popularnom splavu Sindikat! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com