Najave, Ona Moja, vesti

Šta se događa u njenom naručju.

Ona Moja je prava meračka kafana, odlično mesto da raspojasate svoju maštu i da se provedete kao nikada u životu. Večeras u kafani Ona Moja svoje raspoloženje štimaju Mirjana Milosavljević i Aleksandar Živanović, odličan tandem, koji podjednako dobro pliva u različitim žanrovima, ali je narodnjački štimung ipak najizraženiji, jer to zahteva idealan kafanski provod, kakav postoji u kafani Ona Moja.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Petkom uživate uz Mirna Košanin i Miami Bend, Mirna je pevačica iz Grandovog jata i još u toku takmičenja bila je među omiljenima, sada u kafani Ona Moja uživa poštovanje publike koja je kada Mirna peva uvek na nogama.

Subota je dan za Acoustic Bend, savršeno uigrane profesionalce koji održavaju atmosferu na najvišem mogućem nivou tokom cele večeri.

kafana Ona Moja

                                                                                            Fotografisano u Kafana Ona Moja

Kafana Ona Moja uvek donosi pozitivne vibracije i nikada ne ispusti iz vida, da vaše raspoloženje mora biti na najvišem mogućem rangu, u nedelju vas čekaju Dzoni i Workersi, kreatori najbolje zabave i u gradu i u kafani Ona Moja, koja uvek sprema najbolju zabavu za vas.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Kafana Ona Moja je mesto savršene zabave. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com