Kolumne, Razno, vesti

Šta sve devojci prolazi kroz glavu dok postavlja sliku na instagram?

Kada se govori o modernim aplikacijama društvenih mreža, instagram je glavni. Instagram je odličan jer je brz, jednostavan i pun pogodak. I omiljen među ženskim rodom. Pre nego što devojke postave sliku na instagram, prolaze kroz gomilu nedoumica.

1. Dok slika: Da li je ovo okej za instagram? Da li će imati lajkove? Da li će moj bivši videti ovu sliku? Da li on uopšte prati moje slike? Da li me to zanima? Da li ću zbog ove slike imati više follow-era? Da li je previše ako tagujem i lokaciju?

2. Dok edituje sliku: Da li sa ovim filterom izgledam mršavo? Ili možda debelo? Ili bledunjavo? Ili čak hipsterski? Da li uopšte ova slika izgleda kao da je editovana? Hm, ne mogu da odlučim... Da li će momci misliti da izgledam super? Ili previše trendi? Kako mi izgleda kosa? Da li izgleda da se previše trudim?

3. Nakon postovanja slike: Prošlo je već 5 minuta i nema lajkova! Da li da je izbrišem? Osoba koja me ne primećuje na ulici je lajkovala moju sliku? Zašto? Ali ona nije. Da li da je unfollow-jem? Gde su mi prijatelji? Zašto mi oni ne lajkuju sliku? Kako imam grozne prijatelje! Čekaj, krenuli su da lajkuju.

 

*Tekst se ni na koji način ne odnosi na osobe sa fotografije kojom je ilustrovan.

beogradnocu.com