Kapetanov Bunar, vesti

Šta sve ima da ponudi jedan kapetan?

Kafana kapetanov Bunar je odlično mesto za pravi kafanski  provod. Reč je o kafani u kojoj se mislilo na sve segmente dobrog provoda i nigde se nije omanulo. Sutra u ovo sjajnoj kafani nastupaju odlični Dejana Erić i Bravo Bend od kojih ćete doživeti najbolji mogući provod ikada.

Kafana Kapetanov Bunar je sigurno najbolji izbor kada je reč o sjajnom kafanskom provodu, još kada su kreatori provoda Dejana Erić i Bravo Bend vaši najbolji kafanski momenti su zagarantovani.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Nana Bend pokazuje svoje muzičke sposobnosti u kafani Kapetanov Bunar sredom. Reč je o sastavu koji odlično zna da podigne publiku, Nana Bend je jedan od onih bendova koji su odlično uigrani i koji dobro poznaju kafanski milje, tako da vam sa njima neće biti dosadno ni za tren.

Kafana Kapetanov Bunar vam se vrlo brzo uvlači pod kožu, posebno kada je za štumung zadužen fantastični Tabu Bend. Tabu Bend je sastav koji je odličan iako mu je ime vrlo simbolično, za ove uigrane muzičare nema tabu pravca, sjajno se snalaze sa svim muzičkim izazovima i odlično poznaju ukus kafanske publike, zato i spadaju među omiljene bendove koji nastupaju u kafani Kapetanov Bunar.

kafana Kapetanov Bunar

 

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

U petak je u kafani Kapetanov Bunar harizmatični Milano Bend, koji su verovali vi ili ne su osnovala četiri Milana sa kojima je svako veče pravo kafansko veče, za njih nema muzičke nepoznanice, savršeno poznaju sve kafanske tajne koje će nesebično podeliti sa vama svakog petka u kafani Kapetanov Bunar.

Nema haosa bez Haos Bend u kafani Kapetanov Bunar, reč je o bendu koji nudi sve što jedan provod treba da sadrži, igra, pesma, boemija sve je to sadržano u veoma simboličnom nazivu Haos Bend koji je nesumnjivo postao vaš omiljeni kafanski sastav i to posebno kad svoje žice naštima u meračkoj kafani Kapetano Bunar.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Kafana Kapetanov Bunar je odlično mesto na kom možete pevati, piti, pa i razbiti po koju čašu, kad vas sustigne sevdah. Da biste osetili pravi kafanski šmek besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Kafana Kapetanov Bunar je mesto na koje i mi rado svraćamo, u našoj galeriji fotografije pogledajte šta smo vam iz ove kafane namenili i verujte vrlo je primamljivo.

 

beogradnocu.com