Poznati, vesti

Pripadnici svetskog šoubiznisa uz pomoć velikih bankovnih računa umeju da ugađaju sebi. Ovako udobne i  luksuzne automobile retko ko od nas bi odbio, pogledajte.

Glumac Eddie Murphy se odlučio za model kompanije iz Štutgarta, a reč je o crnom Mercedes - Benz SLS AMG- u, crvene unutrašnjosti. Cena ovog lepotana, mislimo na automobil, u SAD iznosi oko 130. 000 eura. Ovog glumca svi dobro pamtimo po nezaboravnim ulogama u brojnim holivudskim komedijama.

eedii

Justin Bieber nekad ne može ni da se odluči koji će auto da vozi, ali njegovu kolekciju automobila definitivno požele mnogi. Od Cadillaca CTS-V aka the Batmobile, Fisker Karme, Mercedesa, Audia, do Lamborghinia Aventador i Ferraria. U pitanju su, naravno, uvek najnoviji modeli.

bieberParis Hilton ne bi bila Paris bez luksuznog automobila. Njena pojava u crnom McLaren 650S Spider u visokim potpeticama, kratkoj haljinici, i naravno, malenim psom kog vodi svuda sa sobom,ostavlja bez daha. Ovo može da se vidi samo na Beverly Hills-u. Nadamo se da drži McLaren na sigurnom!

pppparis h

Mladi fudbaler Luis Suarez kad god ima slobodnog vremena, druži se sa svojom “Draculom”. Tako on voli da prošeta mezimca crnog BMW X5.

luis-saurez-bmw-600x399

Kim Kardashian takođe ima veliki izbor kad je njena kolekcija automobila u pitanju. Rolls Royce, Bentley, Range Rover,Mercedes, Porsche, Ferrari, Lamborghini Aventador kojeg je kupila svom suprugu Kanye-u. Ne možemo ni da nabrojimo, pa pogledajte sami.

kkkimm

 

beogradnocu.com