Kolumne, vesti

Seks je čest motiv u snovima, ali značenje takvog sna je najčešće preneseno.

U POTRAZI ZA MESTOM ZA SEKS

Ako u snu vreme sa partnerkom provodite u potrazi za savršenim mestom gde biste se prepustili strastima, prema tumačenju stručnjaka za snove, takva vrsta vizije može označavati nedostatak intimnosti u vašoj vezi. Takođe, to može da bude simbol da je vašim seksualnim životom zavladala monotonija. Ako pri tom osećate i mučninu zubog celog traganja, moguće je da ste nesigurni u budućnost odnosa, piše RealBuzz.

SEKS SA BIVŠOM

Vrlo čest san koji može biti vrlo uznemiravajući ili može da rezultira krivicom ako imate novog partnera. Analitičarka snova Patricia Garfield otkrila je da su takvi snovi veoma česta i normalna pojava, a rezultat su podsvesnog upoređivanja starog sa novim odnosom i otkrivanjem toga šta su vam sada prioriteti. Ako ste sami, tada postoji mogućnost da su takvi snovi rezultat nerešenih odnosa sa bivšom.

SEKS SA NEZNANKOM

Ovakav san obično označava dosadu i želju za novim uzbuđenjima u životu. On može biti način na koji vam mozak govori da se više opustite, preuzmete rizik i postanete spontani - jer ne znate gde vas to može odvesti. Ako je takav san neugodan, on može biti upozorenje da u stvarnom životu osećate pretnju od nekog.

SEKS U JAVNOSTI

Strastvene radnje u koje se upuštate pred samim očima javnosti ili negde gde samo čekate da vas se otkrije imaju dvojako značenje. Prema prvom, reč je u tome da tražite odobravanje vašeg izbora partnera od strane porodice i prijatelja. Prema drugom, to znači da se divite nekoj osobini partnera pa biste i sami voleli da budete malo više kao ona.

TROJKA

Snovi u kojima istovremeno imate više seksualnih partnerki često ću manje "zločesti" nego što biste na prvu pomislili, kažu analitičari snova. Obično su simbolika želje za više podrške u životu, ali i narušenog samopouzdanja. Ako je u snu dominantna žena, tada je moguće da vam nedostaje nešto na emocionalnom polju života.

 

beogradnocu.com