Novi Bitefartcafe, vesti

Stand up Comedy i Makao Band.

Samo večeras u Bitef Art Cafeu, zabavljaće vas fenomenalni Makao Bend! House is all we need, and Makao is going to give it to you, samo u subotu 23.novembra u ovom sjajnom klubu u kom je provod neizostavan i najbolji u gradu – All-in-one!

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Makao Bend je prepoznatljiv po specifičnim obradama aktuelnih haus hitova, ali i zanimljivoj interpretaciji numera sa popularnih kanala MTV i VH1. Ono što oni izvode nekada se zvalo plesna muzika ili dance. Takva muzika bila je rezervisana za žurke na kojima nastupaju DJ-evi, a onda se pojavio bend Makao. Publiku su osvojili izvodeći hitove izvođača kao što su Geta, Moloko, Morales, Armstrong, Džunior Džek, Bob Sinkler i drugi. Ukoliko vas zanima kako to zvuči, a zvuči fenomenalno, obavezno večeras posetite Bitef Art Cafe!

Muzika Makao Benda pokrenuće svaku osobu u Bitef – u i napraviće od vas celinu koja će zajedno sa bendom da đuska, skače, peva…dođite na sjajnu muziku i tamo gde je provod zagarantovan! Začinite vaš dan zvucima Makao Benda u vašem omiljenom klubu.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Pre nego što se prepustite zvucima ove sjajne ekipe, dođite da se nasmejete, onako, od srca, sa Srđanom Dinčićem, stand up komičarem, ili kako bi on to sam rekao - menadžer duhovitih scenskih aktivnosti govornog tipa. Srđenova politika je da, iako o mnogo stvari u životu “pojma nema”, to ga ne sprečava da o svemu kaže svoje mišljenje.

-Jednostavno ne dozvoljavam da moja genijalnost poklekne pred takvom preprekicom kao što je potpuno neznanje. Volim svoj posao jer da se ne lažemo, nije preterano težak. Ali da se sretnem sa minerom iz rudnika uglja kome radni dan prolazi u mraku pod zemljom uz eksplozije, odrone i uz radosti koje donose otrovni gasovi metan i ugljen-monoksid, rekao bih mu: E prijatelju lako je tebi, malo puckaš dinamitom, malo čeprkaš krampom, a ja moram sat vremena da pričam fore u mikrofon, najčešće pred gomilom nasmejanih lepih devojaka… i onda još dođe konobar pa mi uvali mlako pivo da pijem dok sam na sceni… Ma užas - kaže Dinčić, a vi ne propustite da čujete još mnogo zanimljivih i duhovitih anegdota kojima će vas ovaj momak nasmejati do besvesti, samo u Bitef Art Cafe-u.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Ove zime imaćete priliku da u fenomenalnoj atmosferi kluba čujete uživo neke od najpopularnijih i najvećih imena, kako naše, tako i svetske muzičke scene. Pored fenomenalne muzike, uživaćete u sjajnom izboru pića, osoblju i prostoru koji beskompromisno promoviše kvalitet koji prepoznaju različite generacije, sve zarad uzajamnog dobrog provoda.

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com