Novi Bitefartcafe, vesti

Stand Up komedija i sjajni bendovi u Bitef Art Cafe-u.

U petak 13. decembra u klubu Bitef Art Cafe nastupiće originalni sastav St. Louis Uvertiru ovom sjajnom bendu će napraviti stand up komičar Neša Bridges, koji je svima dobro poznat. Samo dan nakon nastupa benda St. Louis očekuje vas nastup Makao Benda.

klub Bitef Art CAfe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

St. Louis svirka se bazira na funk, soul, r&b, rege, hip-hop, pop-rock, latino I etno stilovima, te slobodno možemo reći da je i fuzija svih ovih pravaca. Atmosfera na njihovim nastupima se zaista mora doživeti jer predstavlja pravi spektakl.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

U subotu vas očekuje Makao Bend. Jedan od najboljih cover bendova na našoj sceni koji je odavno pobrao sve simpatije ljubitelja dobre klupse svike. Oni nikada nisu slow motion, daleko od toga da sviraju slow dance, a zakleli su se da nikada neće dozvoliti sentiše. Kod njih važi jedno pravilo – što više djuskanja. Dođite i uživajte do ranih jutarnjih časova.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Podsećamo vas, naravno, da posetite i našu galeriju kako biste videli uobičajenu atmosferu u Bitef Art Cafeu. U narednom periodu očekujte i fotografije sa najavljenih događaja, jer najbolje žurke ne prolaze bez naših fotografa.

Rezervacije za sva dešavanja u Bitef-u možete izvršiti na vašem omiljenom portalu – beogradnocu.com putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com